Fotoudstillingen
RED MIN SØSTER – Foto- og blomsterkunst udstilling

Med denne spektakulære og smukke fotoudstilling fortæller Kolding Krisecenter og Danner historien om fem kvinder, der har overlevet vold og drabsforsøg fra tidligere partnere samt deres kamp for at tage fortællingen om sit eget liv tilbage.

Vold har mange ansigter.

72.000 kvinder er udsat for psykisk partnervold i Danmark. Psykisk vold er ofte forløberen til drab eller drabsforsøg på en partner. I Danmark er 72.000 kvinder udsat for psykisk partnervold. Hvert år bliver cirka 12 kvinder slået ihjel af deres partner eller ekspartner.

Derfor sætter organisationen Danner og Kolding krisecenter i samarbejde med fotografen Sarah Buthmann og blomsterdesigneren Poppykalas ansigt på 5 kvinder, der har overlevet vold og drabsforsøg fra en tidligere partner.

De fem kvinder, som har været udsat for vold, har alle en barsk historie om partnervold, der også handler om at arbejde med sig selv og sine omgivelser for at finde tilbage til et liv, der ikke er domineret af volden.

Omkring 2000 kvinder og lige så mange børn flytter hvert år på krisecenter som følge af partnervold. På fotoudstillingen kan du også møde Kolding krisecenter, der kan rådgive dig til, hvordan du kan redde en medsøster ud af volden.

Hvornår?

Fredag d. 27/7 kl. 13-17

Lørdag d. 28/8 kl. 10-14


Paneldiskussion samt fotoudstilling

Hvad vil du gøre for at stoppe volden? – Paneldebat samt fotoudstilling om partnervold

Hvert år bliver 12 kvinder dræbt som følge af partnervold. Kom og deltag i paneldebatten om, hvordan vi stopper volden. Oplev samtidig den spektakulære fotoudstilling RED MIN SØSTER.

Hvad vil du gøre for at stoppe volden i de næste 4 år?

Det er spørgsmålet, som borgmesterkandidaterne Eva Kjer Hansen (venstre) og Villy Søvndal (SF) samt Politidirektør i Syd og Sønderjyllands Politi, Jørgen Martin Meyer, bliver stillet til lørdagens paneldebat, der sætter fokus på vold mod kvinder. Til paneldebatten vil også Kolding Krisecenter samt Danner være til stede.

Sammen med paneldebatten kan du også opleve den spektakulære foto- og blomsterkunstudstilling RED MIN SØSTER.

Fotoudstilling fortæller historien om fem kvinder, der har overlevet vold og drabsforsøg fra tidligere partnere samt deres kamp for at tage fortællingen om sit eget liv tilbage.

72.000 kvinder er udsat for psykisk partnervold i Danmark. Psykisk vold er ofte forløberen til drab eller drabsforsøg på en partner. I Danmark er 72.000 kvinder udsat for psykisk partnervold.

Derfor sætter organisationen Danner og Kolding krisecenter i samarbejde med fotografen Sarah Buthmann og blomsterdesigneren Poppykalas ansigt på fem kvinder, der har overlevet vold og drabsforsøg fra en tidligere partner.

Hvornår?

Torsdag
d. 26/8 kl. 17-18.30