Kolding krisecenter logoFORLAD SIDE
Kolding krisecenter logo
FORLAD SIDE

Kolding Krisecenter

Kolding krisecenter ligger i et naturskønt område i Nr. Bjert i Kolding med gode indkøbsmuligheder og lige ved bussen ind til centrum.

Krisecentret

Krisecentret er indrettet, så der er en høj grad af sikkerhed. Krisecentret er bemandet hele døgnet, og der er altid en, du kan tale med.

Der er plads til 9 kvinder og 16 børn på Kolding Krisecenter.

Du får dit eget værelse med eget bad. Der er plads til dig og dine børn.

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt tilpas på Kolding Krisecenter. Værelserne er indrettet hjemligt, og der er en hyggelig stue, som du kan slappe af i sammen med de andre beboere. Du får det privatliv, du har brug for, men de fælles rum giver dig mulighed for at føle, at du hører til.

Der er stort fælles køkken, hvor du kan lave din mad. Der er også en opholdsstue, et legeværelse, computer med internetadgang, besøgsrum og en lukket have.

Huset er handicap-venligt.

Krisecentret ligger ca. 6 km fra centrum og 3 km fra fjorden.

Dagligdagen

Du får en fast kontaktperson, som vil følge dig i hele dit ophold på krisecentret.

Børnene får også en fast kontaktperson. Hun er børnepædagog. Børnepædagogen laver forskellige aktiviteter med børnene og hun snakker med alle børn om deres oplevelser med volden.

Der udarbejdes altid en underretning, når et barn har ophold på krisecentret.

Der er løbende samtaler med dig og din kontaktperson.

Der er mulighed for psykologsamtaler for både dig og dine børn.

I løbet af ugen kan du deltage i forskellige aktiviteter, som fx fællesspisning, ture til fjorden eller lave kreative ting.

Hver mandag er der beboermøde kl. 9, hvor ugens aktiviteter og opgaver planlægges.

Hver uge er der kvindegruppe, hvor forskellige relevante emner drøftes. Emnerne kan være mandens og kvindes strategier i et voldeligt forhold, konflikthåndtering, selvværd og selvtillid, sikkerhedsplaner samt fremtidsdrømme.